Vzrušujúca technická aktualizácia od spoločnosti Zkong pre maloobchodné inovácie

Vzrušujúca technická aktualizácia!
Predstavujeme ďalšiu generáciuElektronické štítky na police(ESL) s možnosťou zobrazenia štyroch farieb: čierna, biela, červená a žltá.

Prečo je to zmena hry pre maloobchodníkov?Tu je dôvod:

Vylepšená viditeľnosť: Integrácia štyroch odlišných farieb ponúka jasnejšie a pôsobivejšie vizuálne podnety.Použite červenú na naliehavé akcie, žltú na sezónne ponuky alebo jednoducho zostaňte pri klasickej čiernej a bielej, aby ste pôsobili minimalisticky.

Lepšia organizácia: Priradením špecifických farieb k rôznym kategóriám alebo typom informácií (napr. organické, vo výpredaji, nové produkty) môžu zákazníci nájsť a rozlíšiť produkty na prvý pohľad, čím sa zlepší zážitok z nakupovania.

Zvýšená angažovanosť: Farby spúšťajú emócie a správanie.S novými štvorfarebnými ESL môžu predajcovia využiť túto psychológiu, pritiahnuť pozornosť zákazníkov tam, kde je to najdôležitejšie, a potenciálne zvýšiť predaj.
Zkong esl-11
Flexibilita pri budovaní značky: Udržujte konzistentnú značku v celom obchode zladením štítkov na regáloch s farbami vašej značky alebo témami propagačných kampaní.

Ekologické a nákladovo efektívne: Rozlúčte sa s papierovými štítkami!ESLmôžu byť aktualizované v reálnom čase, čím sa znižuje množstvo odpadu a znižujú sa náklady spojené s tlačou a prácou.

Je čas zafarbiť svoje police inteligenciou a inováciami.Poďme spolu predefinovať zážitok z obchodu!


Čas odoslania: 24. augusta 2023

Pošlite nám svoju správu: