Kto v maloobchode používa elektronické štítky?

Elektronické regálové štítky (ESL) sú čoraz populárnejšie v maloobchode, najmä medzi veľkými obchodnými reťazcami.Niektoré príklady maloobchodníkov, ktorí implementovali ESL, zahŕňajú:

  1. Walmart – Walmart používa ESL od roku 2015 a teraz ich implementoval vo viac ako 5 000 svojich obchodoch.
  2. Carrefour – Carrefour, globálny maloobchodný gigant, implementoval ESL do mnohých svojich obchodov po celom svete.
  3. Tesco – Tesco, najväčší reťazec supermarketov v Spojenom kráľovstve, zaviedol ESL do mnohých svojich obchodov, aby pomohol zlepšiť presnosť tvorby cien a znížiť množstvo odpadu.
  4. Lidl – Lidl, nemecký diskontný reťazec supermarketov, používa ESL vo svojich predajniach od roku 2015 na zlepšenie presnosti cien a zníženie odpadu.
  5. Coop – Coop, švajčiarsky maloobchodný reťazec, implementoval ESL do svojich obchodov, aby zlepšil presnosť tvorby cien a znížil množstvo papiera používaného na cenové štítky.
  1. Auchan – Auchan, francúzska nadnárodná maloobchodná skupina, implementovala ESL v mnohých svojich obchodoch po celej Európe.
  2. Best Buy – Best Buy, maloobchodný predajca elektroniky so sídlom v USA, implementoval ESL do niektorých svojich obchodov, aby zlepšil presnosť tvorby cien a skrátil čas potrebný na aktualizáciu cien.
  3. Sainsbury's – Sainsbury's, reťazec supermarketov so sídlom v Spojenom kráľovstve, implementoval ESL do niektorých svojich obchodov, aby zlepšil presnosť tvorby cien a znížil množstvo odpadu.
  4. Target – Target, maloobchodný reťazec so sídlom v USA, implementoval ESL do niektorých svojich obchodov, aby zlepšil presnosť tvorby cien a skrátil čas potrebný na aktualizáciu cien.
  5. Migros – Migros, švajčiarsky maloobchodný reťazec, implementoval ESL do mnohých svojich obchodov, aby zlepšil presnosť tvorby cien a znížil množstvo papiera používaného na cenové štítky.

Neváhajte a nechajte si kontrolovať všetky ceny!


Čas odoslania: apríl-04-2023

Pošlite nám svoju správu: